Volleybalmeisjes kampioen

Op woensdag 28 februari 2024 deden maar liefst zes teams van de Don Boscoschool mee aan het het jaarlijkse volleybaltoernooi in de Yvonne van Genniphal. Tijdens dit toernooi domineerden de leerlingen van de Don Boscoschool. Zowel het meisjes- als jongensteam werden kampioen van Haarlem. Een ander jongensteam eindigde op de derde plaats. De drie bekers staan inmiddels in de goed gevulde prijzenkast van school. De foto's van deze middag vind je op de sportpagina.

Ander nieuws

Korfballers winnen gouden plak

Om de twee jaar wordt rond het complex van het Pim Mullier stadion de Olymische dag gehouden. Kinderen van veel basischolen uit Haarlem en omstreken sporten dan met en tegen elkaar.

Groep 8 in bunkers

De leerlingen van groep 8 zijn op fietsexcursie naar de duinen in Bloemendaal geweest. We hebben hier naar de sporen van de Tweede Wereldoorlog gezocht. Samen met de boswachter zijn we naar bunkers gaan kijken en zelfs in bunkers gekropen.

Donald Duck voor iedereen

Wat een leuke verrassing.... Een oud leerling van de Don Boscoschool kwam afgelopen week bij ons op bezoek met een cadeau voor alle leerlingen. Deze oud leerling werkt voor de Donald Duck en schonk een hele hele grote stapel Donald Ducks aan de leerlingen van school. Bedankt Bart.

Afscheidskamp groep 8 op Texel

Ook dit jaar zijn de leerlingen uit groep 8 weer naar Texel afgereisd voor hun afscheidskamp. Met een luxe bus werden ze naar Den Helder gebracht, alwaar ze op de boot richting Texel stapten. Hier kregen alle kinderen een fiets en begon het grote avontuur.