Donald Duck voor iedereen

Wat een leuke verrassing.... Een oud leerling van de Don Boscoschool kwam afgelopen week bij ons op bezoek met een cadeau voor alle leerlingen. Deze oud leerling werkt voor de Donald Duck en schonk een hele hele grote stapel Donald Ducks aan de leerlingen van school. Bart heeft zelf ook nog een leuk stukje op Facebook geplaats.

https://www.facebook.com/group...

Ander nieuws

Groep 8 in bunkers

De leerlingen van groep 8 zijn op fietsexcursie naar de duinen in Bloemendaal geweest. We hebben hier naar de sporen van de Tweede Wereldoorlog gezocht. Samen met de boswachter zijn we naar bunkers gaan kijken en zelfs in bunkers gekropen.

Afscheidskamp groep 8 op Texel

Ook dit jaar zijn de leerlingen uit groep 8 weer naar Texel afgereisd voor hun afscheidskamp. Met een luxe bus werden ze naar Den Helder gebracht, alwaar ze op de boot richting Texel stapten. Hier kregen alle kinderen een fiets en begon het grote avontuur.

Basketbaljongens kampioen

Ja hoor, het is ze weer gelukt. De jongens uit groep 8 zijn basketbalkampioen van alle Haarlemse basisscholen. Op maandag 25 maart speelden de jongens hun finalewedstrijden in de Spaarnehal. De eerste wedstrijd tegen de Globe werd redelijk eenvoudig met 3-0 gewonnen. In de finale moesten ze tegen de gevreesde Molenwiek basisschool.