Olympische dag 2024

Om de twee jaar wordt rond het complex van het Pim Mullier stadion de Olymische dag gehouden. Kinderen van veel basischolen uit Haarlem en omstreken sporten dan met en tegen elkaar. Dit jaar werd deze dag op vrijdag 14 juni georganiseerd. Naast de 1300 deelnemers, deden de kinderen van onze school mee aan volleybal, korfbal, beebal, schaken, tennis, padel, dansen en bowlen. Voor de korfballende kinderen kon de dag niet meer stuk. Zij wonnen een gouden medaille en mochten een ereronde over het veld lopen. In 2026 vindt de volgende editie plaats.

Ander nieuws

Groep 8 in bunkers

De leerlingen van groep 8 zijn op fietsexcursie naar de duinen in Bloemendaal geweest. We hebben hier naar de sporen van de Tweede Wereldoorlog gezocht. Samen met de boswachter zijn we naar bunkers gaan kijken en zelfs in bunkers gekropen.

Donald Duck voor iedereen

Wat een leuke verrassing.... Een oud leerling van de Don Boscoschool kwam afgelopen week bij ons op bezoek met een cadeau voor alle leerlingen. Deze oud leerling werkt voor de Donald Duck en schonk een hele hele grote stapel Donald Ducks aan de leerlingen van school. Bedankt Bart.

Afscheidskamp groep 8 op Texel

Ook dit jaar zijn de leerlingen uit groep 8 weer naar Texel afgereisd voor hun afscheidskamp. Met een luxe bus werden ze naar Den Helder gebracht, alwaar ze op de boot richting Texel stapten. Hier kregen alle kinderen een fiets en begon het grote avontuur.