Wij laten jou de wereld zien

Sinds 1967 is de Don Boscoschool al een begrip in de Boerhaavewijk van Schalkwijk. Nog steeds staat onze school bekend als een degelijke school waar respect, verwondering, geborgenheid en eigenaarschap belangrijke kernwaarden zijn. Wij noemen onze school een wereldschool. Onze slogan "Wij laten jou de wereld zien" is dan ook bewust gekozen. Wij hechten er namelijk belang bij dat de leerlingen van onze school als echte wereldburgers de basisschool verlaten. Ons onderwijs stopt dus niet alleen bij taal en rekenen. Ook maken wij ons hard voor een gezonde en sportieve levenstijl. Wij dragen dan ook met trots het "Gezonde school" logo.

Onze school is van oorsprong een Katholieke school, maar bij ons op school is iedereen welkom. Sterker nog, wij zijn een school die de populatie van de gehele Boerhaavewijk weerspiegeld. Op onze school zijn kinderen van maar liefst 26 nationaliteiten aanwezig. Alleen dit maakt onze school al een echte wereldschool.

Momenteel zitten er ongeveer 160 leerlingen op onze school. Deze leerlingen zijn over 9 klassen verdeeld. Dit houdt in dat onze klassen een gemiddelde groepsgrootte van 23 kinderen telt. En dit zorgt ervoor dat we meer aandacht voor de kinderen kunnen hebben.

Wij nodigen je uit om deze site eens rustig door te kijken. Ben je nog steeds geïntresseerd? Stap dan onze wereld in en maak een afpraak voor een rondleiding. Klik hier voor meer informatie


Inschrijven

"Welkom in de wereld van de Don Boscoschool"

Uw kind is vanaf zijn/haar vierde verjaardag welkom op de Don Boscoschool. Inschrijven mag natuurlijk al veel eerder. Als u uw kind wilt inschrijven of gewoon eens even op onze school wilt kijken, dan kunt u het beste een afspraak maken. Onze administratief medewerkster helpt u graag verder. Ook kunt u een afspraak met Annelies Selie maken. Zij co├Ârdineert de inschrijvingen.
Bel naar tel.nr. 023-5330376 of u kunt mailen naar donbosco@twijs.nl