Welkom in groep 8

Je bevindt je nu op de pagina van één van de spannendste groepen van de Don Boscoschool. Maar wat maakt deze groep nu zo bijzonder en spannend? Ten eerste zijn we gewoon een heel leuke en gezellige groep die dit jaar maar uit 14 leerlingen bestaat.

Ten tweede zijn we dit jaar de oudste leerlingen van de school en daar horen nog al wat taken en verantwoordelijkheden bij. We zijn nu de wijsten van school en kunnen andere leerlingen laten zien hoe alles hoort en we kunnen de jongere kinderen helpen. Ook zorgen we voor het ophalen van oud papier en we verzorgen de portierdiensten.

Dit is ons het laatste jaar op de basisschool. Daarom bereiden we ons voor op de overgang naar een nieuwe school. We bezoeken scholen voor het voortgezet onderwijs, maken IEP toetsen en de doorstroomtoets. Maar we nemen dit schooljaar ook afscheid van de basisschool. We gaan op afscheidskamp naar Texel te gaan en we voeren een musical op voor de hele school. Gelukkig is het nog niet zover en gaan we eerst genieten van dit jaar.

Meester Remco