Basketbaljongens kampioen

Het team van de Molenwiek bestond namelijk uit een aantal zeer goede spelers, waarvan er veel op basketbal zitten. Door heel goed samenspel van onze jongens kon de Molenwiek niet in hun spel komen. In de laatste seconden werd het nog even spannend, maar we wonnen uiteindelijk met 7-5. Zo zie je maar, teamspel wint het altijd van individuele klasse. Dit was echt een  hele goede teamprestatie. Eentje waarop we erg trots zijn. Gefeliciteerd jongens. De prachtige beker staat nu nog in groep 8 maar binnenkort in onze goed gevulde prijzenkast.

Ander nieuws

Groep 8 in bunkers

De leerlingen van groep 8 zijn op fietsexcursie naar de duinen in Bloemendaal geweest. We hebben hier naar de sporen van de Tweede Wereldoorlog gezocht. Samen met de boswachter zijn we naar bunkers gaan kijken en zelfs in bunkers gekropen.

Donald Duck voor iedereen

Wat een leuke verrassing.... Een oud leerling van de Don Boscoschool kwam afgelopen week bij ons op bezoek met een cadeau voor alle leerlingen. Deze oud leerling werkt voor de Donald Duck en schonk een hele hele grote stapel Donald Ducks aan de leerlingen van school. Bedankt Bart.

Afscheidskamp groep 8 op Texel

Ook dit jaar zijn de leerlingen uit groep 8 weer naar Texel afgereisd voor hun afscheidskamp. Met een luxe bus werden ze naar Den Helder gebracht, alwaar ze op de boot richting Texel stapten. Hier kregen alle kinderen een fiets en begon het grote avontuur.