Naar Artis

Op donderdag 31 maart zijn de leerlingen van de groepen 1 t/m 3 op schoolreis gegaan. Dit jaar gingen ze naar de dierentuin in Amsterdam. De kinderen werden al vroeg met de bus opgehaald en bleven lekker lang in Artis. Uirerraard hebben ze veel dieren gezien, lekker gespeeld en genoten van een lunch. Alle kinderen, juffen en begeleiders hebben het erg naar hun zin gehad. Je vind de foto's op de groepspagina's van de groepen 1 t/m 3.

Ander nieuws

Project afgesloten

Op donderdag 10 maart werd ons landenproject afgesloten met een inloopmiddag. In alle klassen lieten de kinderen hun werkstukken, knutsels of tekeningen aan hun ouders zien. Ouders en kinderen konden meedoen aan een landenquiz.

Kampioenen

Op woensdag 9 maart 2022 deden maar liefst zes teams van de Don Boscoschool mee aan het het jaarlijkse volleybaltoernooi in de Yvonne van Genniphal. Tijdens dit toernooi domineerden de leerlingen van de Don Boscoschool. Zowel het meisjes- als jongensteam werden kampioen van Haarlem. Een ander jongensteam eindigde op de tweede plaats.

Naar de ijsbaan

Op woensdag 16 februari zijn we met de groepen 4 t/m 8 naar de ijsbaan geweest. Dit jaar werden we met de bus gebracht en gehaald. Op de ijsbaan huurden veel kinderen schaatsen. Het is altijd weer leuk om te zien dat kinderen die nog nooit hebben geschaatst binnen een uurtje een behoorlijk stuk kunnen schaasten.